Samenkomsten

Iedere zondag en doordeweekse activiteiten

Elke zondag dienst

Iedere zondagochtend kun je meegenieten van een dienst, die begint om 10.30 uur. Adres: Penta College Jacob van Liesveldt, Fazantenlaan 2 in Hellevoetsluis. Je bent van harte welkom.

Door de corona-maatregelen is het voorlopig nodig om je aan te melden. Dat kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@evangeliegemeenteagape.nl en aan te geven met hoeveel personen je komt.

We komen bij elkaar om God te eren, elkaar te ontmoeten en om opgebouwd te worden. We zingen onder begeleiding van een band, we bidden en luisteren naar een boodschap uit de Bijbel. Af en toe is er een bijzondere dienst, zoals een gezinsdienst of een doopdienst.

Kids & tieners

Ook jouw kinderen zijn van harte welkom! We genieten van de kinderen in onze gemeente, ze horen erbij. De kinderen beginnen (zo lang de coronamaatregelen gelden) in een eigen ruimte. Daar hebben ze een leuke tijd met leeftijdsgenootjes en hun eigen programma. Ze ontdekken dat ze geliefd en waardevol zijn. Er zijn kinderdiensten voor twee leeftijdsgroepen: groep 1 t/m 4 van de basisschool (groep Benjamin) en groep 5 t/m 8 (groep Ruben). Voor de allerkleinsten (0-4) is er crèche. Ook de tieners hebben een eigen programma en gaan direct naar hun eigen ruimte. Op de eerste zondag van de maand blijven de tieners in de dienst.

Even napraten

Je bent van harte welkom om na de dienst nog even te blijven, en een kop koffie of thee te drinken, we leren je graag kennen! En als je meer over onze gemeente wilt weten is daar alle gelegenheid voor. Ook is er een gebedsteam, dat na de dienst voor je klaarstaat als je graag met iemand wilt praten of bidden.

Diensten online (terug)kijken

Je kunt onze diensten ook volgen via een livestream. Of heb je een dienst gemist die je wilt terugkijken? Dat kan. Bekijk hier gelijk de video’s.

Doordeweekse activiteiten

Ook op doordeweekse dagen kun je meedoen aan activiteiten. Je kunt je bijvoorbeeld aansluiten bij een huiskring. Een huiskring is een kleine groep mensen, die regelmatig bij elkaar komt op een doordeweekse dag of avond. Zo zijn we bij elkaar betrokken en worden we opgebouwd in ons geloof. Ook is er eens in de twee weken een gebedsavond waar je van harte welkom bent. Verder organiseren we diverse andere activiteiten en cursussen.

Wil je zien welke activiteiten er zijn, raadpleeg dan onze kalender.