Over Agapè

Ontdek wat we geloven en waar we voor staan.

God houdt onvoorwaardelijk van jou

Onze gemeente heet Agapè, dat betekent ‘liefde’. God is een goede, liefdevolle God die onvoorwaardelijk van alle mensen houdt, ook van jou. Het maakt niet uit wat je gedaan hebt in je leven, waar je nu staat, of hoe je je voelt. God houdt van jou zoals je bent. Zijn Zoon Jezus Christus offerde zichzelf op om ons te verlossen van alles wat we verkeerd hebben gedaan. Bij Hem mag je ervaren dat je echt vrij bent. En Hij verlangt naar een persoonlijke relatie met jou en mij.

Jezus’ voorbeeld van liefde willen wij als gemeente volgen. We houden van Hem en van elkaar. Dat willen we laten zien in alles wat we als gemeente doen. We zijn er voor elkaar en voor onze omgeving. Wil je kennismaken met Gods onvoorwaardelijke liefde? Je bent bij ons welkom zoals je bent.

Gods Woord (de Bijbel) en Zijn liefde staan centraal tijdens de diensten en alle andere activiteiten en ontmoetingen. Wil je meer weten over wat we geloven en waar evangeliegemeente Agapè voor staat? Neem contact op, kom langs op zondag of lees verder.

Een kerk voor alle leeftijden

Hoe jong of oud je ook bent, je kunt je bij ons thuisvoelen, God beter leren kennen en vriendschappen sluiten. Ongeveer 130 mensen maken deel uit van Evangeliegemeente Agapè. We zijn een thuis voor baby’s, kinderen, tieners, (jong)volwassenen, gezinnen en ouderen. Ook doordeweeks ontmoeten we elkaar, in kleine groepen (huiskringen), op gebedsavonden of bij andere activiteiten. Wil je zien welke activiteiten er in de komende tijd zijn, raadpleeg dan onze kalender.

Actief in de samenleving

We zijn actief betrokken bij de samenleving, in de allereerste plaats bij Hellevoetsluis en omgeving. Wij geloven dat we als kerk van betekenis kunnen zijn in deze tijd. Dat doen we onder andere door betrokken te zijn bij de Tweede Kans, de Voedselbank te steunen, maar ook door op allerlei andere praktische manieren hulp en ondersteuning te bieden waar dat nodig is. Daarnaast steunen we diverse doelen in binnen- en buitenland.

Leiding van de gemeente

De leiding van Evangeliegemeente Agapè Hellevoetsluis ligt bij de oudsten. Dat zijn Robert de Bruijn en Ruud Kraaij.